Kursöversikt

Kursmål och kursinnehåll finns att läsa under länken kursplan.   

Jag har gjort ett förslag på läsning i boken för de som känner att materialet i boken är för stort och vill ha en snabb tillgång på de mest centrala och enklaste delarna i boken. Jag har i princip hållit mig till nivå godkänd . För högre betyg se kursplan. Se här för olika upplagor: Upplaga 8  och Upplaga 9.

 

I have made reading suggestions from the book for those who find the material in the book heavy, and want to have a fast track to the most central part in the book. I have kept the suggestion for a level PASS. For higher grades see the course syllabus. See here for different editions: Edition 8  and  Edition 9.

 

Extra "hjälp"-material: This is only in Swedish.

Ett kompendium bearbetas för att förhoppningsvis kunna hjälpa studenter som har svårigheter med engelska texter, och finner materialet i boken för tungt eller rörigt. Ett första utkast har lagts upp modulvis under varje modul. Utkastet kan innehålla små fel som vi hoppas kunna åtgärda efter kommentarer och förslag. En introduktion till kompendiet finns i denna länk Kompendium-Introduktionsdelen

 

Föreläsare Period 2:          

CMEDT (Håkan Hedenmalm)                             

Föreläsare Period 3:      

CELTE, CMEDT (Håkan Hedenmalm)

CINEK1 (John Andersson)

CMAST1, CITEH1 (Lars Filipsson)

CDEPR, CENMI (Tilman Bauer)

CFATE, COPEN, CLGYM (Mattias Dahl)

CDATE (Roy Skjelnes)

Föreläsare Period 3-4:          

CSAMH (Tommy Ekola)

Föreläsare Period 4:          

CLGYM2 TIKT, CLGYM2 MAKE, CMATD1, CMETE1, CTKEM1 (Tilman Bauer)

 

 

 

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum