Uppgifter
- Närvaroregistrering för Övning 6StängdInlämnas den 4 mar 2022 kl 12.000,5 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 15 - Industriell bioteknikStängdInlämnas den 23 feb 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 14 - FotosyntesStängdInlämnas den 22 feb 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 13 - Elektrontransportkedjan & oxidativ fosforyleringStängdInlämnas den 20 feb 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 12 - CitronsyracykelnStängdInlämnas den 17 feb 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 11 - Glukoneogenesen & glykogennedbrytningStängdInlämnas den 16 feb 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 10 - Metabolism-introduktion & glykolysenStängdInlämnas den 15 feb 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Närvaroregistrering för Övning 5StängdInlämnas den 8 feb 2022 kl 12.000,5 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 7 - Lipider & biologiska membranStängdInlämnas den 6 feb 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Närvaroregistrering för Övning 4StängdInlämnas den 4 feb 2022 kl 17.000,5 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 6 - KolhydraterStängdInlämnas den 31 jan 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Närvaroregistrering för Övning 3StängdInlämnas den 31 jan 2022 kl 17.000,5 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 5 - Enzymers katalytiska strategierStängdInlämnas den 27 jan 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 4 - Protein-tekniker & enzymerStängdInlämnas den 26 jan 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Närvaroregistrering för Övning 2StängdInlämnas den 26 jan 2022 kl 15.000,5 möjliga poäng
- Reflektion Föreläsning 3 - Aminosyror & proteinstrukturStängdInlämnas den 23 jan 2022 kl 23.591 möjliga poäng
- Närvaroregistrering för Övning 1StängdInlämnas den 20 jan 2022 kl 15.000,5 möjliga poäng