Studiestrategienkät

  • Sista inlämningsdatum Inget inlämningsdatum
  • Poäng 1
  • Frågor 39
  • Tidsgräns Ingen
  • Tillåtna försök Obegränsad

Instruktioner

Detta är den andra obligatoriska enkäten i prosamkursen i period 4 2018. Denna enkät innehåller standardiserade frågor som sägs kunna beskriva vilka studiestrategier en person använder. När enkäten stängts kommer du att få ett e-brev som talar om vilka studiestrategier du använder och vad medeldatateknikteknologen använder för studiestrategier. 

Genom att svara på frågorna beskriver du hur du går tillväga när du studerar och lär dig saker. Du kommer att få ta ställning till ett antal påståenden som i viss mån handlar om liknande saker. Detta är nödvändigt för att frågorna ska kunna ge en tillfredsställande bild av olika sätt att ta sig an studier.

Det är viktigt att dina svar beskriver hur du faktiskt studerar, så försök att vara så ärlig som möjligt. Arbeta igenom formuläret snabbt, utan att grubbla för mycket över dina svar, men se till att du tar ställning till och besvarar alla påståenden. När du bestämmer dig för ett svar ska du tänka på utbildningen som du går just nu. Försök att ta ställning och undvik så långt det går att använda svarsalternativet ”Osäker”.

Innan du börjar svara på första frågan ska du kontrollera att du är inloggad i Canvas, för annars lagras inte dina svar. Om login-ikonen visas i menyn till vänster är du inte inloggad, utan då behöver du klicka på ikonen och logga in.

Endast registrerade, anmälda användare kan ta bedömda Quiz.